Dagelijks  wordt ik in mijn werk geconfronteerd met de leefwereld van kinderen. Ik observeer hun leefwereld graag. Vooral de relatie kind-volwassene en de relaties tussen kinderen onderling gebruikte ik als onderwerp voor mijn schilderijen. Steeds vaker zoom ik ook in op een activiteit van het kind.

Ik maak zelf foto's van deze situaties, maar maak ook gebruik van plaatjes uit tijdschriften en kranten. Ik selecteer de foto's op lichaamshouding, ritme en sfeer. Een deel van een foto kan de aanleiding zijn tot een beeld.

Ik heb eerst met acrylverf geschilderd :  Zwart , grijzen en wit voeren in mijn eerdere schilderijen de boventoon, met hier en daar een kleurtoevoeging om bepaalde aspecten te accentueren. Dit heeft de voorstellingen een filmische karakter gegeven,  het lijken momentopnames. Ze tonen meestal de opgewekte en lichte kant van het leven
Met olieverf ben ik nu in kleur gaan werken. Door de manier waarop ik het materiaal gebruik, wil ik het werk meer kracht geven. Het zijn nog steeds momentopnames.

Op dit moment werk ik alleen met bister. Ben vooral bezig met hoe ik uit toevalligheden toch soms weer meer levendigheid kan krijgen in het werk.

Verder merk ik dat weinig kleurgebruik mij toch meer aanspreekt.